HR | EN

Obavijest svim putnicima!

Od 25.06.2020 uvedeno je obvezno nošenje zaštitne maske tijekom putovanja na liniji 616 Trogir-Slatine-Split. Molimo sve putnike da se pridržavaju navedenog pravila. Unaprijed hvala!

Mjere opreza COVID-19

OBAVIJEST SVIM BRODARIMA KOJI OBAVLJAJU JAVNI PRIJEVOZ U OBALNOM LINIJSKOM POMORSKOM PROMETU NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKENastavno na Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o izmjeni Odluke načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, od danas 24. lipnja 2020. godine u 24:00 sata svi vozači, ostali zaposlenici u prijevoznim sredstvima javnog prometa i putnici u javnom prometu obvezni su za vrijeme boravka u prijevoznom sredstvu koristiti medicinske maske ili maske za lice te se pridržavati općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje se odnose na vožnju javnim prometom.

Putniku koji nema medicinsku masku ili masku za lice pružatelj usluga javnog prijevoza ne smije dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo, odnosno vozač ne smije započeti vožnju ukoliko se u prijevoznom sredstvu nalaze putnici bez medicinske maske ili maske za lice.AGENCIJA ZA OBALNI LINIJSKI POMORSKI PROMET

Ulica grada Antofagaste 6, Split

Tel. 021/329-370

Fax. 021/329-379

www.agencija-zolpp.hr